Schoonheidssalon

     

Priori

PRIORI professionele behandelingen zijn het begin van een skincare programma met thuisproducten, waarbij de werking van de producten voor nog snellere en betere resultaten zorgen. Het doel van deze zeer effectieve behandelingen is tweeledig.

 

 

PRIORI

 

Lees meer

Dr. Grandel

Dr. Grandel, schoonheid in de beste handen. De exact op elkaar afgestemde preparaten van dit verzorgingssysteem geven een Wellness gevoel en u verzorgen uw huid.

 

 

Lees meer

Huidverbetering

De Dermaroller Collageen Inductie Therapie met de enige echte originele Dermaroller voor het behandelen van rimpels, slappe huid, couperose huid, beschadigde huid, grove huid, pigmentvlekken, littekens.

Lees meer

Onze behandelingen

Lees hier meer over onze behandelingen.

Lees meer

Acne

Kan acne behandeld worden? Vele behandelings-methoden zijn mogelijk, waarbij het reinigen van de huid essentieel is. De geregistreerde schoonheids-specialist kan de meeste vormen van acne doeltreffend behandelen. Eventueel met ondersteuning van de arts of dermatoloog.

Lees meer

Skinscanner

Een beeld zegt meer dan woorden Je kunt zelf zien waar de ‘probleem ‘ gebieden in de huid zijn. Gun jezelf een kijkje in je huid en ontvang een uitgebreid huidadvies.

Lees meer

Acties!

Volg onze Facebookpagina voor onze acties en aanbiedingen!

 

Lees meer
Lifestyle to b.

lifestyle to b, balans, leefstijl, natuurlijk, afslanken, schoonheidssalon, therapie, drogist, terborg, de bron, natuurlijk, gezondheid, huidverbetering en verzorging. Gevestigd in De Bron, natuurlijk voor jouw gezondheid! www.tc.debron.nl

 

Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur

Zaterdag 9.00 - 14.00 uur

Behandelingen op afspraak. Afspraken zijn in overleg buiten openingstijden ook mogelijk.

DRG banner