HomeOver ons › Onze klanten over ons

Onze klanten over ons

Passie & kennis
Suzanne van Beek-Bulten

Op het moment dat Brigitte Gregoor haar schoonheidssalon, toen nog in Doetinchem, opende werd ik klant en ik ben nooit meer weg gegaan. Brigitte is op en top vakvrouw en is altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen. Welzijn en gezondheid van de mens, van binnen en van buiten, staan centraal.  In de loop der jaren heeft ze meerdere schoonheidsspecialistes aan haar team toegevoegd en daarmee is de dienstverlening vergroot. Zelf ben ik erg enthousiast over de bindweefselmassage. Mijn huid is erg gevoelig, ik heb rosacea en als mijn huid wordt blootgesteld aan de zon ontstaan pigmentvlekken. Zowel de roodheid als de pigmentvlekken zijn amper meer zichtbaar. Mede door het aanbrengen van een SPF filter over de dagcrème en het gebruiken van Colladeen visage supplementen, ontstaat in de zomer geen explosie van vlekken meer.  De huid is zeker verandert met het ouder worden, maar door deze goed te onderhouden met de juiste producten, doelgerichte behandelingen en supplementen om de huid van binnenuit te verzorgen, blijft deze in goede conditie. Uiteraard draagt een gezonde levensstijl hier ook zeker aan bij!  Het mag duidelijk zijn dat ik erg enthousiast ben over Lifestyle to b. Brigitte heeft al heel wat oneffenheden en littekens met succes behandeld en ik twijfel er niet aan dat de “uitdagingen” die de komende jaren ongetwijfeld zullen ontstaan, ook dan weer met succes het hoofd worden geboden!

 

 

Goed advies
Bep Nijhof

Ik ben Bep Nijhof en ben 77 jaar. Twaalfenhalf jaar geleden liet ik mijn huid voor de eerste keer door Brigitte verzorgen. Zij werkte toen nog alleen en in Doetinchem. Het beviel zo goed dat ik nooit meer naar een andere schoonheidssalon heb gezocht.  De producten waarmee zij werkt zijn fijn om te gebruiken, laten zich gemakkelijk opbrengen en ruiken aangenaam en ook heel belangrijk: het doet wat voor je huid. De sfeer bij Brigitte en haar medewerksters is aangenaam. Je voelt je er welkom.  Ze verwennen je en ze geven goed advies.  Ze leerde me dat huidverzorging altijd begint met het schoonhouden van je huid. Alles wat Brigitte doet en wat ze je leert tijdens de behandelingen moeten je wel thuis een vervolg geven. Dat is voor mij niet moeilijk. Ik werk niet meer en heb er dus de tijd voor. En ik vind het ook leuk om te doen en daarna het resultaat te zien.  Ik kan iedereen aanraden om Lifestyle to b. in Terborg een bezoek te brengen en een behandeling te boeken.

 

 

Lifestyle to b.

lifestyle to b, balans, leefstijl, natuurlijk, afslanken, schoonheidssalon, therapie, drogist, terborg, de bron, natuurlijk, gezondheid, huidverbetering en verzorging. Gevestigd in De Bron, natuurlijk voor jouw gezondheid! www.tc.debron.nl

 

Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur

Zaterdag 9.00 - 14.00 uur

Behandelingen op afspraak. Afspraken zijn in overleg buiten openingstijden ook mogelijk.

DRG banner