HomeSchoonheidssalon › Onze behandelingen

Onze behandelingen

 

CosMotiv Concept volgens Dr. Grandel

Met DR. GRANDEL kies je voor een individueel, op je wensen afgestemde salonbehandeling, uitstekende verzorgingsproducten, voor iedere huidconditie en huidtype en geavanceerde behandelingsconcepten met speciale behandelingen.

 

HYDRO FRESH

ca. 50 minuten                        € 47,50

HYDRO FRESH biedt intensieve verzorging waar weinig tijd voor nodig is. HYDRO FRESH is daarom vooral geschikt als een korte maar effectieve behandeling.

 

HYDRO ACTIVE                                          

ca. 75 minuten                        € 74,00

Droge verwarmingslucht, airconditioners, zonnebaden of een genetisch droog huidbeeld leiden tot sterk vochtverlies. De huid voelt strak aan, jeukt en ziet er droog en schilferig uit. HYDRO ACTIVE vult de vochtreserves van de huid weldadig bij en gaat individueel op de behoeften van de wat drogere , vochtarme huid in. Een hoogwaardig complex uit algen en zeewater schenkt de huid vitaliteit en verfrist, net als een duik in het koele nat.     

 

OXYGEN POWER 

ca. 45 minuten                        € 47,50

OXYGEN POWER biedt een maximum aan verzorging en frisheid in een minimum van tijd. Uitstekend geschikt om in een zeer korte tijd een optimaal resultaat te bereiken. Tevens is deze behandeling de ideale voorbereiding op een bijzondere make-up.

 

VITAMIN INTENSE                                       

ca. 85 minuten                        € 99,00

VITAMINE INTENSE is een vitaliserende intensieve behandeling voor elke huid. De huid en de stemming krijgen een energiestoot, de teint straalt van frisheid en vitaliteit. De vitamine A,C en E bouwen een beschermingsreserve tegen milieubelastingen op en beschermen tegen voortijdige huidveroudering. Vitaalstoffen uit kiwi en acerolakers zorgen voor een algehele perfecte uitstraling van de huid. Buitengewone texturen en heerlijke fruitige geuren ronden het wellnessgevoel af

 

BEAUTYGEN                                              

ca. 80 minuten                        € 73,00

BEAUTYGEN is een verjongende intensieve behandeling, voor een klant die de klok weer een paar jaar terug wil zetten. Het ‘schoonheidsgen’ van de huid wordt door het sneeuwalgenextract weer geactiveerd en schenkt zo een jonger, strakker en egaler huidbeeld. Door de fluweelzachte texturen en heerlijke geuren wordt de behandeling een uniek welzijnsmoment.

 

ANTI-AGE COCOON LIFTING

ca. 75 minuten                        € 77,00

ANTI-AGE COCOON LIFTING trekt het weefsel strak, verstevigt het en minimaliseert tevens lijntjes en rimpeltjes door een uitermate efficiënte cocktail van werkzame stoffen.. De bijzonder werking wordt door een professioneel masker met direct effect nog geoptimaliseerd. Het straktrekkende effect, de activering van de microcirculatie en de ontslakking van het weefsel wordt met deze behandeling gestimuleerd.

 

ANTI-AGE SENSATION                              

ca. 65 minuten                        € 81,00

ANTI-AGE SENSATION verfijnt de huidstructuur en ondersteunt de veerkracht van het weefsel. Een buitengewone selectie uitermate effectieve producten en de anti-age massage techniek resulteren in een unieke verjongingskuur. De teint gaat er egaal en lichtjes glanzend uitzien. De huid wordt bovendien intensief voorzien van vocht; wat voor een opvallend glad huidbeeld zorgt.

 

PERFECT DÉCOLLETÉ                              

ca. 45 minuten                        € 46,00

De huid van hals en decolleté is maar weinig gesteund en krijgt vaak door de houding of slaapppositie veel te verduren. Daarom, neigt zij al gauw naar rimpeltjes en elasticiteitsverlies en vertoont vroeg de eerste ouderdomsverschijnselen. PERFECT DËCOLETË strijkt deze bijzonder veeleisende huidzones glad en optimaliseert een jeugdige verschijning. ( in de behandeling € 20,50)

              

NUTRI SENSATION                                    

ca. 55 minuten                        € 53,00

NUTRI SENSATION versterkt en verstevigt het weefsel, zodat de huid er weer strakker en jeugdiger gaat uitzien. Het garandeert bovendien een intensieve verzorging met voedingsstoffen en lipiden om natuurlijke, door ouderdom veroorzaakte tekorten te compenseren of schade door het milieu te repareren.

 

SKIN REPAIR                                   

ca.60 minuten                         € 61,00

Met toenemende leeftijd neemt de lipideproductie van de huid merkbaar af. Daardoor verliest de rijpe huid ook snel vocht. Rimpeltjes en elasticiteitsverlies zijn verdere gevolgen. SKIN REPAIR voorziet de huid doelgericht van vet , vocht en verstevigende en regeneratie stimulerende werkstoffen. De huid wordt fijn en zacht en ziet er gladder en stralender uit.

 

SKIN PERFORMENCE 3D

ca. 75 minuten                        € 78,00

Al vanaf de leeftijd van 35 jaar neemt de hyaluronzuurconcentratie in de huid sterk af. De gevolgen zijn een verlies van veerkracht en eerste rimpeltjes. Skin performance 3D pakt dit proces effectief aan. De innovatieve behandelingstechnieken, met ultramoderne producten en afzonderlijke stappen die op elkaar opbouwen, garandeert dat de huid maximaal met vocht wordt verzorgd.

 

BEAUTY X PRESS

ca. 35 minuten                        € 34,00

Moderne vrouwen streven hun doelstelling vastberaden na. Met BEAUTY X PRESS wordt deze bruisende lifestyle begeleid. Voor iedereen die weinig tijd heeft maar bij cosmetisch effect toch geen concessies wil doen. BEAUTY X PRESS verenigt innovatieve werkstoffen met direct zichtbare resultaten tot de verzorgingsformule energie x frisheid x uitstraling.

 

EYE CARE LIFTING

ca. 20 minuten                        € 24,00

De bijzondere tere huid rond de ogen heeft door mimiek , dagelijks opmaken, weinig slaap en stress enorm veel te lijden. EYE CARE LIFTING is een speciale behandeling voor de oogzone. Het werkt hydraterend en maakt de huid gladder. De elasticiteit van het weefsel wordt ondersteund en een jeugdige stralende uitstraling wordt gegarandeerd.

 

ELEMENTS OF NATURE HYDRO SOFT   

ca. 45 minuten                        € 46,00

Een gebrek aan vocht kan ongewenste droogterimpeltjes doen ontstaan. Bovendien ziet de droge huid er vaak vermoeid uit en reageert gevoelig. ELEMENTS OF NATURE HYDRO SOFT werkt als een verfrissend, vitaliserend bad in een helder bergmeer. De huid wordt intensief met vocht doordrenkt en krijgt haar stevige, jeugdige uiterlijk terug. Natuurlijke werkstoffen verzorgen op een milde wijze en de teint gaat er fris en stralend uitzien.

 

ELEMENTS OF NATURE ANTI-AGE

ca. 65 minuten                        € 68,00

Jongere, gladdere huid door de kracht van de natuur. Uiterst werkzame en optimaal irritatievrije anti-aging werkstoffen pakken het huidverouderingsproces duurzaam aan. Lijnen en rimpels worden op milde wijze gladgestreken en de teint krijgt in al haar natuurlijkheid de jeugdige uitstraling terug.

 

ELEMENTS OF NATURE ANTI-STRESS  

ca. 65 minuten                       € 76,00

Milieubelastingen, stress en hectiek laten ook op de huid hun sporten achter. De huidbarrière raakt uit haar evenwicht, met als gevolg een strak gevoel, rode vlekjes en irritaties. ELEMENTS OF NATURE ANTI-STRESS brengt de huid weer in haar natuurlijke balans. Waardevolle oliën en optimaal irritatievrije natuurlijke werkstoffen verzorgen mild en duurzaam. Het huideigen beschermingsmechanisme wordt versterkt en de huid vertoont meer weerstand.

 

ELEMENTS OF NATURE DERMA PUR     

ca. 50 minuten                       €  50,00

De onzuivere, vette huid heeft bijzonder regulerende verzorging nodig. ELEMENTS OF NATURE DERMA PUR ondersteunt een egaal, helder huidbeeld. Door kalmerende en harmoniserende werkstoffen uit de natuur worden rode vlekjes en irritaties op milde wijze verzacht. De bovenmatige huidtalgproductie wordt gereguleerd en de teint gematteerd.

SENSITIVE BALANCE                                

ca. 60 minuten                        € 60,50

De SENSITIVE BALANCE behandeling kalmeert de gevoelige, droge huid. Rustgevende plantextracten en verzorgende natuuroliën verzachten de irritaties en zorgen voor voldoende vocht. SENSITIVE BALANCE strijkt schilferige plekken glad, verbeterd de huideigen bescherming tegen milieu-invloeden en zorgt voor een prettig, gekalmeerd huidgevoel.                                                  

ULTRA SENSITIVE                                      

ca. 60 minuten                       € 60,50

ULTRA SENSITIVE gaat kalmerend en irritatieverzachtend op de extreem gevoelige huid in. Speciale werkstoffen doordrenken de huid met vocht en ondersteunen de huideigen beschermingsmechanismes. De lamelachtige structuur van de crèmebasis vertoont grote gelijkenis met de bovenste huidlagen en versterkt zo het weerstandsvermogen tegenover invloeden van buitenaf. Wat er achterblijft, is een maximaal prettig gevoel alsmede een gekalmeerd en zacht uiterlijk van de teint.

SEBOCONTROL                                          

ca. 50 minuten                       € 49,50

Talgoverproductie en oververhoorning, die de oorzaak zijn van een vette huid, kunnen verstopping van de talguitgang veroorzaken. Mee-eters en puistjes zijn het gevolg. SEBOCONTROL normaliseert de bovenmatige verhoorning en gaat ontstekingen tegen. Het resultaat is een zuiver, egaal en helder huidbeeld.

 

DERMABALANCE                                        

ca. 60 minuten                       € 59,00

Een extreem vochtarm huidtype dat tegelijkertijd naar bovenmatige talgproductie en schilferige, onrustige teint neigt, heeft bijzondere verzorging nodig om aan deze verschillende behoeften te voldoen. DERMABALANCE normaliseert bovenmatige verhoorning, gaat ontstekingen tegen, werkt sterk hydraterend en gaat kalmerend, harmoniserend op het huidbeeld in. Een soepelere, gelijkmatigere en harmonischere teint is het doel van deze behandeling.

 

COUPEROSE CORRECTION                     

ca. 60 minuten                        € 69,00

Couperose correction is een vaatversterkende en harmoniserende behandeling voor elke huid met een neiging tot couperose. Extracten uit de rode purperalg, de paardekastanje en bio-tech enzymen kalmeren, versterken en beschermen de couperosehuid intensief. Voor een strak, verzadigd en prachtig harmonisch huidbeeld zorgen bovendien exclusieve anti-aging werkstoffen van de nieuwste generatie, gecombineerde met parelmoerglanzende groene pigmenten, die de rode vlekjes ook optisch camoufleren.

 

SHIATSU MASSAGE                                   

ca. 60 minuten                      € 45,00           
Net zoals in de acupressuur en acupunctuur geldt in shiatsu ook dat het lichaam bestaat uit 14 meridianen, met elke meridiaan die overeenstemt met een belangrijk orgaan van het lichaam. De 14 meridianen fungeren als een kanaal waarlangs energie of chi stroomt. Een onbelemmerde en evenwichtige stroom van chi in het lichaam wordt vertaalt naar een goede gezondheid. Shiatsu massage heeft als doelstelling het wegnemen van de belemmeringen die de stroom van energie door de meridianen van het lichaam blokkeren. Met shiatsu massage worden ook de gebieden grenzend aan deze drukpunten gemasseerd voor verdere stimulering van genezing van het lichaam en het vergroten van het gevoel van welzijn.

 

BINDWEEFSEL MASSAGE

ca. 45 minuten                      € 40,00

kuur 6x                                € 220,00

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd. De huidspecialiste past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt. Ook is deze huidverbeterende massage goed preventief in te zetten om de toevoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen te optimaliseren.  

 

SKIN SCANNER / HUIDANALYSE  € 25,00

De Skin Scanner is een uniek en hoogwaardig huidanalyse apparaat, speciaal ontworpen om eenvoudig en snel een kwalitatief hoogwaardige diagnose van de huidconditie te kunnen geven. De Skin Scanner werkt volgens het principe van de woodlamp (ultra violet licht)en is volledig veilig in gebruik. Door het ultra violet licht wordt de huidconditie zichtbaar die voor het blote oog onzichtbaar is. Om de analyse te kunnen maken, neemt de cliënt(e) plaats aan de ene kant van de Skin Scanner en plaatst haar of zijn gezicht achter de lamp. De Skin Care Professional kan de diagnose via het kijkvenster maken. Dankzij de ingebouwde spiegel kan de cliënt(e) direct meekijken naar de conditie van zijn of haar huid.

                                  

 

Losse Modules

 

Epileren bijwerken, € 12,50

Epileren vanaf 15 min, € 17,50

Wimpers verven, € 12,50

Wenkbrauwen verven, € 10,50

Wimpers en wenkbrauwen verven, € 20,00

Harsen bovenlip of kin, € 12,50

Harsen bovenlip en kin, € 19,50

Harsen onder of bovenbeen, € 23,00

Harsen bikinilijn, € 20,00

Harsen oksel, € 20,00

 

Epileren (bijwerken) zit bij de behandeling inbegrepen.

Wanneer u gebruik wilt maken van verven en/of harsen in het gezicht, betaalt u hiervoor € 5,- extra per module.

Lifestyle to b.

lifestyle to b, balans, leefstijl, natuurlijk, afslanken, schoonheidssalon, therapie, drogist, terborg, de bron, natuurlijk, gezondheid, huidverbetering en verzorging. Gevestigd in De Bron, natuurlijk voor jouw gezondheid! www.tc.debron.nl

 

Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur

Zaterdag 9.00 - 14.00 uur

Behandelingen op afspraak. Afspraken zijn in overleg buiten openingstijden ook mogelijk.

DRG banner