HomeSchoonheidssalon › Huidverbetering

Huidverbetering

 

Dermaroller CIT Collageen Inductie therapie

Dermaroller: De belangrijkste reden van huidveroudering is volumeverlies. Dit komt doordat uw huid nauwelijks nog bouwstoffen voor een volle en stralende huid aanmaakt. Het gevolg: Verslapping van de huid en diepe lijnen en rimpels en een onnodig oud en vermoeid uiterlijk. Om dit zonder medische ingreep tegen te gaan, is een volume heropbouw van de huid in het gezicht nodig.

 

 

De Dermaroller Collageen Inductie Therapie met de enige echte originele Dermaroller voor het behandelen van rimpels, slappe huid, couperose huid, beschadigde huid, striae, grove huid, pigmentvlekken, littekens. De Dermaroller maakt microscopisch kleine kanaaltjes in de huid. Hierdoor wordt de huid aangezet tot het maken van nieuwe collageen en elastine vezels. De kanaaltjes zorgen ervoor dat actieve werkstoffen tot 200 keer meer in de huid kunnen doordringen, dan wanneer deze normaal wordt aangebracht. Dit zorgt voor een gladde, jonge en gezonde huid. In deze behandeling werk ik met Dermarollers voor professioneel gebruik door gecertificeerde specialisten.

 

Deze behandeling geeft erg mooie resultaten bij:
– Acne, grove poriën
– Verouderde en zonbeschadigde huid
– Rimpels gezicht en decolleté
– Pigmentvlekken
– Striae, striemen en littekens

 

 

Na deze Dermaroller ofwel Microneedling gezichtsbehandeling zal de textuur van de huid veranderen en na zes tot acht weken op zijn top zijn. Ook dan pas kan een eventuele vervolgbehandeling plaatsvinden. Het gemiddeld advies is drie behandelingen voor het optimale resultaat. Bij diepere littekens en afhankelijk van het herstelvermogen van de huid, kan dit mogelijk vijf à zes behandelingen zijn maar altijd met een ruime tussenperiode van zes tot acht weken.

 

Dermaroller bezit een CE- en FDA-certificatie voor medisch materiaal en het ISO 9001/2000 certificaat voor kwaliteit.

 

 

Lifestyle to b.

lifestyle to b, balans, leefstijl, natuurlijk, afslanken, schoonheidssalon, therapie, drogist, terborg, de bron, natuurlijk, gezondheid, huidverbetering en verzorging. Gevestigd in De Bron, natuurlijk voor jouw gezondheid! www.tc.debron.nl

 

Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur

Zaterdag 9.00 - 14.00 uur

Behandelingen op afspraak. Afspraken zijn in overleg buiten openingstijden ook mogelijk.

DRG banner