Home › Drogist

Drogist

 

Als zelfstandig drogist profileren wij ons graag als gezondheidsexpert; gezondheid is immers één van onze kerntaken als het aankomt op het geven van advies.

Productkeuze, winkelschappen, presentatie en persoonlijke uitstraling vinden wij van belang. Laat je inspireren.  

 

  

    

Klik op het logo van Bewust Winkelen om de webshop te openen.

 

Bewust Winkelen.

Met ruim 50.000 verschillende artikelen hebben wij alles wat u maar kunt bedenken. Het gehele assortiment van de drogist en van het reformhuis hebben wij voor u uit voorraad leverbaar. Alles wat u bestelt voor 18:00 uur zullen wij leveren aan Lifestyle to b. Uw bestelling wordt zo spoedig mogelijk afgeleverd en Lifestyle to b zal contact met u opnemen wanneer de zending voor u gereed staat. 

 

Betaling geen probleem!

U betaalt namelijk bij het in ontvangst nemen van uw bestelling. Niet vooruit betalen of aan de deur afrekenen.

Bij vragen of advies laat het ons weten, wij zijn u graag van dienst.

Lifestyle to b.

lifestyle to b, balans, leefstijl, natuurlijk, afslanken, schoonheidssalon, therapie, drogist, terborg, de bron, natuurlijk, gezondheid, huidverbetering en verzorging. Gevestigd in De Bron, natuurlijk voor jouw gezondheid! www.tc.debron.nl

 

Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur
Zaterdag 9.00 - 14.00 uur
Behandelingen op afspraak. Afspraken zijn in overleg buiten openingstijden ook mogelijk.

Onduidelijk
Worden de nieuwe overheidsmaatregelen letterlijk genomen, dan mag Lifestyle to b. nog open blijven. Het advies van de gepaste afstand van 1,5 meter schept echter verwarring bij de beroepsgroep die direct en fysiek contact hebben met hun klanten.

We hebben de overheid gevraagd dringend en met klem om meer duidelijkheid te geven: ‘Op dit moment worden we overstelpt met vragen, maar kunnen we de onzekerheid bij onze leden niet wegnemen. Vooral omdat leden vanuit het RIVM gemixte signalen krijgen. De inschatting ligt daarmee dus bij de ondernemer zelf.’, aldus de brancheorganisatie. ANBOS verwacht dat in de komende periode het advies vanuit het RIVM wel verder aangescherpt wordt, waardoor salons zullen moeten sluiten.

Tot die tijd verzoek ik je dringend om bij klachten thuis te blijven.
Mocht je geen klachten hebben dan kun je bellen (0315-844084) om een bestelling af te halen. Verder passen we de hygiëne maatregeling toe.

Was je handen regelmatig
Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
Gebruik papieren zakdoekjes
Geen handen schudden

DRG banner