HomeSchoonheidssalon › Dr. Grandel

Dr Grandel

Met DR. GRANDEL kies je voor ...

... een individueel, op je wensen afgestemde salonbehandeling

... uitstekende verzorgingsproducten voor iedere huidconditie en huidtype

... geavanceerde behandelingsconcepten met speciale behandelingen

 

De filosofie van DR. GRANDEL

Schoonheid in beste handen

DR. GRANDEL gebruikt bij de formulering van zijn exclusieve preparaten voor gezichts- en lichaamsverzorging bij voorkeur uitgelezen grond- en werkstoffen uit de natuur. Bij de productie worden high tech-procédés toegepast. Het resultaat: buitengewoon effectieve en irritatievrije top-cosmetica, die geen vergelijking hoeft te schuwen. Niet alleen de preparaten van de DR. GRANDEL verzorging worden volgens originele receptuur bij DR. GRANDEL in Augsburg gefabriceerd, ook de belangrijkste, uit de tarwekiem gewonnen inhoudsstoffen zijn uit de eigen fabricage afkomstig.

 

DR. GRANDEL cosmetica wordt volgens vrijwel even strenge voorschriften geproduceerd als medicijnen. Door nauwgezette toepassing van hygiëne- en controlevoorschriften kan het gebruik van conserveringsmiddelen tot een minimum worden beperkt. Kwaliteit made in Germany.

 

DR. GRANDEL cosmetica wordt niet door middel van dierproeven, maar op vrijwillige testpersonen onder consequente samenwerking met toon-aangevende dermatologen huidklinisch getest.

 

Onze vorderingen gaan verder.

 

In het middelpunt staat niet alleen de ontwikkeling van buitengewoon effectieve producten, maar vooral het samenspel van product en behandeling.

 

Behandelingsvarianten voor verschillende huidbehoeften geven nieuwe energie en vitaliteit, compenseren belastingen en stress en zorgen voor een alom positieve uitstraling.

 

Een reden waarom klanten voor DR. GRANDEL kiezen.

Lifestyle to b.

lifestyle to b, balans, leefstijl, natuurlijk, afslanken, schoonheidssalon, therapie, drogist, terborg, de bron, natuurlijk, gezondheid, huidverbetering en verzorging. Gevestigd in De Bron, natuurlijk voor jouw gezondheid! www.tc.debron.nl

 

Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur

Zaterdag 9.00 - 14.00 uur

Behandelingen op afspraak. Afspraken zijn in overleg buiten openingstijden ook mogelijk.

DRG banner