HomeSchoonheidssalon › Acne

Acne

 

Wat zijn de verschijnselen?
Acne wordt gekenmerkt door mee-eters, rode pukkels (papels) en puistjes (pustels). Het uitknijpen van puistjes of krabben werkt ontstekingen in de hand. Bij onderhuidse ontstekingen kunnen in dat geval littekens ontstaan.

Kan acne behandeld worden? 
Vele behandelingsmethoden zijn mogelijk, waarbij het reinigen van de huid essentieel is. De geregistreerde schoonheidsspecialist kan de meeste vormen van acne doeltreffend behandelen. Eventueel met ondersteuning van de arts of dermatoloog.

Hoe lang duurt het voordat de behandeling effect heeft?
Dit is zeer afhankelijk van de ernst en de vorm van de acne. De frequentie van behandelen wordt hierop aangepast. Bij Lifestyle to b. kun je met voedingsadviezen en suppletie ook van binnen uit werken.

 

Wordt de behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?
Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten van de acne-behandelingen. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden.

 

 

 

Lifestyle to b.

lifestyle to b, balans, leefstijl, natuurlijk, afslanken, schoonheidssalon, therapie, drogist, terborg, de bron, natuurlijk, gezondheid, huidverbetering en verzorging. Gevestigd in De Bron, natuurlijk voor jouw gezondheid! www.tc.debron.nl

 

Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur

Zaterdag 9.00 - 14.00 uur

Behandelingen op afspraak. Afspraken zijn in overleg buiten openingstijden ook mogelijk.

DRG banner