HomeSchoonheidssalon › Acne

Acne

 

Wat zijn de verschijnselen?
Acne wordt gekenmerkt door mee-eters, rode pukkels (papels) en puistjes (pustels). Het uitknijpen van puistjes of krabben werkt ontstekingen in de hand. Bij onderhuidse ontstekingen kunnen in dat geval littekens ontstaan.

Kan acne behandeld worden? 
Vele behandelingsmethoden zijn mogelijk, waarbij het reinigen van de huid essentieel is. De geregistreerde schoonheidsspecialist kan de meeste vormen van acne doeltreffend behandelen. Eventueel met ondersteuning van de arts of dermatoloog.

Hoe lang duurt het voordat de behandeling effect heeft?
Dit is zeer afhankelijk van de ernst en de vorm van de acne. De frequentie van behandelen wordt hierop aangepast. Bij Lifestyle to b. kun je met voedingsadviezen en suppletie ook van binnen uit werken.

 

Wordt de behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?
Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten van de acne-behandelingen. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden.

 

 

 

Lifestyle to b.

lifestyle to b, balans, leefstijl, natuurlijk, afslanken, schoonheidssalon, therapie, drogist, terborg, de bron, natuurlijk, gezondheid, huidverbetering en verzorging. Gevestigd in De Bron, natuurlijk voor jouw gezondheid! www.tc.debron.nl

 

Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur
Zaterdag 9.00 - 14.00 uur
Behandelingen op afspraak. Afspraken zijn in overleg buiten openingstijden ook mogelijk.

Onduidelijk
Worden de nieuwe overheidsmaatregelen letterlijk genomen, dan mag Lifestyle to b. nog open blijven. Het advies van de gepaste afstand van 1,5 meter schept echter verwarring bij de beroepsgroep die direct en fysiek contact hebben met hun klanten.

We hebben de overheid gevraagd dringend en met klem om meer duidelijkheid te geven: ‘Op dit moment worden we overstelpt met vragen, maar kunnen we de onzekerheid bij onze leden niet wegnemen. Vooral omdat leden vanuit het RIVM gemixte signalen krijgen. De inschatting ligt daarmee dus bij de ondernemer zelf.’, aldus de brancheorganisatie. ANBOS verwacht dat in de komende periode het advies vanuit het RIVM wel verder aangescherpt wordt, waardoor salons zullen moeten sluiten.

Tot die tijd verzoek ik je dringend om bij klachten thuis te blijven.
Mocht je geen klachten hebben dan kun je bellen (0315-844084) om een bestelling af te halen. Verder passen we de hygiëne maatregeling toe.

Was je handen regelmatig
Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
Gebruik papieren zakdoekjes
Geen handen schudden

DRG banner